Penthouse

Penthouse | Bouwnummer 19

Over luxe gesproken 

Er komt een uniek riant penthouse in de bovenste verdieping van het appartementengebouw. Ruimte en wooncomfort staan centraal. Het penthouse heeft een woonoppervlakte van maar liefst ca. 140 m2.
 
Het penthouse heeft een balkon op het zuiden, dat nodigt uit om tot ’s avonds laat te genieten van de zon, dat is toch heerlijk! Als bijzonder element heeft dit penthouse ook nog een dakterras van ca. 68 m2, dat toegankelijk is via dubbele openslaande deuren. Ultiem en uniek!
 
Het penthouse wordt ontsloten door een galerij met trappenhuis en lift, die via de gezamenlijke entree/uitgang aan de doorgetrokken Hoflaan te bereiken is. De half verdiepte parkeergarage loopt door onder het appartementengebouw en is direct verbonden met het gebouw d.m.v. het trappenhuis en de lift. Het penthouse beschikt over een eigen berging in de parkeergarage.
 
U beschikt over een royale living met veel ruimte voor uw ideale keuken. Er is een master bedroom en een riante badkamer. Daarnaast heeft u nog eens drie slaapkamers en een inpandige berging voor uw wasmachine en droger.  Ook is er een separaat toilet centraal in het penthouse.

Extra optiemogelijkheden

Alle appartementen krijgen een hoog afwerkingsniveau, waarbij gebruik wordt gemaakt van de hoogwaardige materialen. Naast de hoogwaardige standaard afwerking zijn er nog tal van optiemogelijkheden voor u klaargezet. Zo maakt u uw nieuwe appartement helemaal zoals u wilt.

  • Ligbad in de badkamer
  • Inloopkast
  • Diverse keuken posities
  • Samenvoegen slaapkamer(s)

Plattegronden

Havenstraat_160024_Blok_2_Type App_B8.5-Bnr 19_LOWRES.jpg

Bouwnummers

BouwnummerWoonoppTuindieptePrijs
19140.0Z - N-

Menu