2e informatieavond

In het najaar van 2017 hebben Thunnissen en de gemeente Alphen aan den Rijn een informatieavond gehouden over de voorgestane ontwikkeling van het woningbouwplan “Nieuwe Havenstraat”. Tijdens deze avond is aangegeven dat Thunnissen het plan verder zou gaan uitwerken en dat er, op basis van deze uitwerking, een nieuwe informatieavond zal worden georganiseerd.
 
Hierbij delen wij u mee dat de gemeente Alphen aan den Rijn en Thunnissen overeenstemming hebben bereikt over de verkoop van de grond en de invulling van het project “Nieuwe Havenstraat”, bestaande uit 22 eengezinswoningen en 9 appartementen met een half verdiepte parkeergarage.
 
Op woensdag 20 juni 2018 van 19.00 tot 20.30 uur organiseert Thunnissen, samen met de gemeente Alphen aan den Rijn, een informatieavond op het Gemeentehuis, Stadhuisplein 1, commissiekamer III (1e verdieping).
 
Tijdens de inloopbijeenkomst zullen de definitieve plannen van de “Nieuwe Havenstraat” nader worden toegelicht en zal onder andere worden ingegaan op de planning, bouwplaatsinrichting, monitoringsplan van de omliggende woningen, de voorgestane bouwsystematiek en bestaat er de mogelijkheid hierover van gedachten wisselen. Naast het projectteam van Thunnissen zijn ook de betrokken medewerkers van de gemeente en de architect aanwezig om de benodigde informatie te geven.

Menu